A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
2024. NYÁRI NYITVATARTÁS: KÖZPONTI ÁRUHÁZUNKBAN: H-CS: 07:30 - 16:00-IG, P: 07:30 - 14:00-IG, SZ-V: ZÁRVA! PIACON VÁLTOZATLAN, DE SZOMBATONKÉNT ZÁRVA! TELJES LEÁLLÁS SZABADSÁG MIATT: 2024.07.01-05-IG! WEBSHOPBAN TOVÁBBRA IS 0-24 ÓRÁBAN LEHET RENDELÉST LEADNI, AMIT A KÖVETKEZŐ NYITVATARTÁSI NAPON DOLGOZUNK FEL!

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Adatvédelmi nyilatkozat


Az Ön által megadott adatokat  az EURO SOUVENIRS Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az EURO SOUVENIRS Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga


Kijelentjük, hogy az EURO SOUVENIRS Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.eurosouvenirs.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: EURO SOUVENIRS Kft.
A szolgáltató székhelye: 1106. Budapest, Gitár u. 37/a
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: eurosouvenirs@eurosouvenirs.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-662908
A szolgáltató adószáma: 12194937-2-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Bíróság
A szolgáltató telefonszáma: +361-431-7431
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-101199/2016.
A szerződés nyelve: magyar